Mama celui mai bine platit fotbalist roman dezminte informatiile aparute in revista Spy, potrivit carora adevarata iubita a capitanului nationalei nu ar fi Adelina Elisei, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3 , ci fotomodelul Andreea Mantea, fosta aspiranta la titlul de Miss Playboy.

Dupa ce a fost surprins de paparazzii Spy la o intalnire secreta cu Maria Marinescu intr-un coafor imediat dupa anuntarea divortului acesteia de tiriac jr, aceeasi revista face, in ultimul numar, dezvaluiri “bomba” in ceea ce priveste viata amoroasa a lui Cristi Chivu, sustinand ca bruneta Andreea Mantea si nu Adelina Elisei ar fi adevarata iubita a fotbalistului de la Internazionale Milano.

Daca atat Adelina cat si Cristi s-au abtinut sa faca declaratii pe marginea acestui nou scandal iscat in jurul lor, mama capitanului nationalei, Mariana Chivu, a tinut sa dezminta categoric faptul ca fiul sau ar putea avea o relatie cu alta femeie decat Adelina Elisei. “Eu stiu ca Adelina este iubita lui Cristi! N-am auzit in viata mea de aceasta fata. Evident ca nu-mi da mie Cristi raportul in privinta femeilor pe care le cunoaste, insa Adelina e prietena lui actuala”, a declarat, indignata, in exclusivitate pentru Click!, mama fotbalistului.

Mariana Chivu este de parere ca fiul ei este mult prea ingaduitor cu toate aceste “fete care-si fac reclama pe spatele lui” si spune ca fotbalistul lui Inter Milano ar trebui sa ia atitudine: “Nu inteleg de ce Cristi nu dezminte toate aceste speculatii aparute pe seama lui si care-i pot face mult rau. Eu l-as sfatui sa faca acest lucru”, a mai completat ea.

De altfel, zilele acestea, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3 tocmai s-a intors de la Timisoara, unde, timp de patru zile, a fost gazduita de mama si sora fotbalistului , Diana Chivu, la ele acasa. “Cristi ne-a prezentat-o pe Adelina la Bucuresti, in apartamentul sau.

Am placut-o foarte tare din prima clipa si de aceea am invitat-o sa petreaca cateva zile cu noi, la Timisoara, ca sa ne cunoastem mai bine”, ne-a mai declarat mama fotbalistului. “Daca baiatul meu ii va propune sa-i devina sotie, noi nu putem decat sa fim de acord. Vreau ca el sa fie fericit”, a adaugat aceasta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.