Rocsana Marcu are planuri mari pentru fetita sa Mayra pe care vrea sa o lanseze in telenovele, in ciuda faptului ca nu a implinit nici o luna.

“Am discutat deja cu producatorii seria-lului Chiquititas si, dupa botez, o voi lua pe Mayra la filmari, ea urmand sa apara in mai multe episoade”, ne-a declarat proaspata mamica. Pentru a-i asigura din start ceva notorietate, vedeta a convenit impreuna cu logodnicul sau, stefan, un tanar om de afaceri, ca fetita sa poarte numele de Marcu.

“A fost o decizie pe care am luat-o impreuna. Am vrut ca Mayra sa-mi poarte numele pentru simplul fapt ca eu sunt deja cunoscuta. Evident ca atunci cand ma voi casatori, fetita va fi trecuta pe numele tatalui”, a explicat vedeta Kanal D.

Tatal copilului va veni la botez

Desi presa a suspectat-o in repetate randuri ca iubitul ei ar fi unul imaginar, Rocsana infirma aceste zvonuri si spune ca tatal copilului ei va fi prezent la botezul care va avea loc in luna octombrie. Blonda cauta deja o terasa pentru acest eveniment, urmand sa decida si care vor fi nasii micutei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.