Petrecere mare, vineri seara, la Palatul Snagov. Ioana Basescu a organizat o intalnire cu prietenii, cu ocazia sarbatoririi a trei ani de activitate in comertul cu trabucuri.

I-au stat alaturi iubitul, Giovanni Francesco, director la MTV, dar si sora sa, Elena, ce a indraznit sa-si scoata iubitul in public, altundeva decat in intunericul unor cluburi sau discoteci.

Pana acum extrem de discreta in a se afisa in public cu Andrei Hrebenciuc, pentru a nu-l supara pe “tati”, Elena Basescu a lasat prudenta la o parte si si-a dus iubitul la petrecerea surorii ei mai mari, Ioana. Nu putea sa nu mearga la aniversarea firmei de trabucuri, patro-nata de Ioana, si nici sa-l abandoneze pe Andrei intr-o seara de vineri, cand toti tinerii si iubitii petrec!

Fiica cea mare a presedintelui a dovedit pe deplin ca este o femeie independenta, care ia decizii ferme, si deseori de succes. S-a vazut atat in cariera de avocat a Ioanei Basescu, cat si in afacerea cu trabucuri pe care o patroneaza, fiind una dintre putinele femei care conduc o reprezentanta a celebrei firme “Casa del Habano”, dar si in relatia cu Bodo, primul sot. La petrecerea de vineri, de la Snagov, a vrut sa fie tot atat de “barbata” si a fumat un trabuc fin in prezenta oaspetilor sai si a iubitului, Giovanni.

Aura Urziceanu a cantat la petrecere

Toti invitatii au fost incantati de ambianta retro pe care Ioana a ales-o pentru acea seara aromata de parfumul havanelor si atmosfera filmelor cu Humphrey Bogart. Au cantat si “ai nostri” - Monica Anghel si Aura Urziceanu, acompaniate de formatia lui Ionel Tudor, iar Mihai Petre a dansat dumnezeieste.

Dintre cei aproape doua sute de prieteni si cunostinte nu au lipsit Valentina si Cristi Boureanu, Andrei Anghel, directorul tv, Floriana Jucan, Alex Erbasu, Mioara Mantale si iubitul ei, actorul Adrian Paduraru.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.