Miliardarul Silviu Prigoana are foarte mare incredere in fortele proprii si in flerul sau de afacerist. Declara sus si tare ca poate oricand sa ia viata de la capat si sa faca bani si din piatra seaca.
Prigoana spune ca a fost un om sarac si nu ii este jena sa recunoasca inceputurile sale in domeniul afacerilor si nici faptul ca nu avea dupa ce bea apa. „ Pe vremea lui Ceausescu am facut bani, ca si Florin Calinescu, din blugi. Cumparam blugi si cafea de la tiristi si vindeam mai departe la studenti si pe unde mai speculam eu ca merge afacerea. Am luat viata de la capat de cinci ori. De atatea ori am fost super bogat si tot de atatea ori am cazut. Nu m-am nascut bogat si am simtit pe pielea mea ce inseamna sa fii sarac lipit pamantului. Pot demonstra oricand, oricui ca pot sa incep de la zero si sa fac un milion de euro in maxim un an. De un singur lucru sunt foarte bucuros: ca, in atatia ani, banii nu mi-au luat mintile si am ramas acelasi om“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.