Concertul de simbata seara dat de celebra trupa americana va fi deschis de Smiley si Simplu.
Will.i.am a declarat la un moment dat ca numele trupei i-a fost inspirat de Red Hot Chilli Peppers, pe care de altfel ii admira foarte mult, “black eyed pea” fiind o specie de fasole patata, foarte gustoasa, pe care americanii o consuma compulsiv direct din conserve. Omului din spatele Black Eyed Peas i-a placut intotdeauna sa "fie cineva". Si asta s-a vazut nu doar in 2005, pe piesa "I Am Somebody", colaborarea lui cu Santana, sau in toate concertele BEP, cind William sta pe scena de-a dreapta sau de-a stinga lui Fergie, unul dintre popstarurile cele mai fierbinti si senzuale din muzica ultimilor ani. Prefera sa semneze productiile la care lucreaza, printre care tributul adus anul trecut lui Sergio Mendes, "Timeless", zeci de piese Macy Grey, Ciara, Lil Wayne sau albumul de revenire a lui Michael Jackson, cu un nume care seamana mai degraba cu un nickname: will.i.am. "Where is the love", single-ul cel mai bine vindut in Marea Britanie in 2003, cind a inceput isteria Black Eyed Peas, e primul lor succes major. Ajutati de colaborarea cu Justin Timberlake, cei patru au primit pentru vinzarile albumului care a urmat, "Shut Up", aur si platina in SUA, Marea Britanie, Germania si in mai multe tari europene.

Inainte de a porni in turneul din care se vor opri si in Bucuresti, ei si-au petrecut vara mai mult pe stadionul Wembley, unde au deschis Live Earth-ul britanic, si prin Tokyo si Osaka, unde au cintat, pe linga hituri, si piese de pe albumele solo ale fiecaruia (Fergie si will.i.am).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.