Exclusiv. Diana lucreaza la un video-chat cu circuit inchis, unde clientii din strainatate ofera bani in schimbul unor imagini fierbinti

Stelistul Banel Nicolita a rupt de curand legatura cu iubita lui, Diana, dupa ce, la un moment dat, cei doi n-au exclus sa-si oficializeze relatia. Banel (22 de ani) a evitat sa dezvaluie motivul rupturii, insa apropiatii celor doi ne-au marturisit ca Diana (20 de ani) lucreaza la un video-chat, unde fetele fac show-uri erotice, pe internet pentru clientii din strainatate, dispusi sa plateasca.

Iubirea dintre Banel si Diana (care provine dintr-o familie buna, tatal ei fiind diplomat detasat la Moscova pe vremea lui Ceausescu) este una veche. In vestiarul Stelei, Diana era privita de catre colegii lui Nicolita ca si sotia acestuia. De altfel, intr-un cantonament al Stelei, in Spania, la Oliva Nova, unde Gigi Becali le-a permis stelistilor sa fie insotiti de partenere, Banel a aparut la brat cu Diana. Reporterii CANCAN au aflat ca aceasta a devenit iubita lui Banel, dupa ce a intrerupt o relatie cu patronul unei firme de transport. Iubirea dintre Diana si stelist s-a spulberat, insa, ca un balon de sapun, iar motivul a fost tinut ascuns de catre cei doi. Contactat de CANCAN, Banel Nicolita a incercat, ieri, sa ocoleasca "subiectul Diana": "Vreau sa pastrez discretia vizavi de legatura noastra. Si ea am gresit, si eu am gresit, dar important este ca ne-am despartit pe cale amiabila dupa o relatie de lunga durata. Vorbim in continuare la telefon, dar nu cred ca se mai pune problema unei impacari". Legat de faptul ca fosta lui iubita lucreaza pentru un site care gazduieste show-uri erotice, Banel s-a rezumat sa declare ca: "Nu ma intereseaza daca Diana mai e la video-chat, pentru ca nu mai suntem impreuna! De acum, e doar treaba ei!".

De partea cealalta, Diana neaga faptul ca motivul despartirii ar fi acela ca ea s-a dezbracat pe internet: "Nu este adevarat ca lucrez la video-chat! Niste prietene de-ale mele sunt la un studio de video-chat pentru clienti straini, iar patroana de acolo mi-a propus si mie sa lucrez, insa nu sa ma dezbrac, ci ca administrator de chat! E adevarat ca am imagini dezbracata, dar nu le-am pus niciodata pe internet. Poate ca alte persoane care imi vor raul au facut acest lucru! Eu m-am certat cu niste fete de acolo si cred ca ele au pus imaginile cu mine dezbracata pe internet!"


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.