Desi au trecut sapte ani de cand s-a dezbracat pentru Playboy, Andreea Antonescu ramane cea mai bine platita vedeta autohtona a revistei.
Pentru acest pictorial ea a primit 30.000 de euro, urmatoarea clasata in topul onorariilor fiind Loredana. Succesul de care s-a bucurat trupa Andre a transformat-o pe Andreea, in anul 1999, in cea mai ravnita vedeta pentru coperta revistei Playboy, surclasand, intr-un sondaj al publicatiei, alte persoane publice.

Pentru ca, la vremea aceea, Andreea era minora, reprezentantii revistei au fost nevoiti sa astepte majoratul cantaretei: "Chiar de ziua ei am contactat-o si i-am propus sa pozeze. Ea stia ca e cea mai dorita vedeta pe coperta si si-a negociat foarte atent contractul, care s-a ridicat la cateva zeci de mii de euro", a spus intr-o emisiune de la Antena 2 Dan Capatos, redactor-sef al revistei din perioada respectiva.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.