Trupele Proconsul si Zdob si Zdub vor sustine concerte in aer liber la "Noaptea alba", eveniment ce va avea loc in Bucuresti weekend-ul viitor si va cuprinde si spectacole stradale, focuri de artificii si manifestari in teatre, galerii si muzee, au anuntat organizatorii, ArCuB.

Evenimentul va incepe pe 22 septembrie la ora 18.00 si se va incheia pe 23 septembrie, la ora 03.00. "Noaptea Alba", ce se va desfasura in zonele Piata Unirii - Piata Constitutiei - raul Dambovita, va cuprinde si un spectacol la teatrul pentru copii Tandarica, unde se va juca piesa "Pacala", de la ora 18.00. Intrarea va fi libera, in limita locurilor disponibile, potrivit reprezentantilor teatrului.

Teatre, muzee si galerii bucurestene vor fi deschise pana dimineata, potrivit organizatorilor.
Trupa ExtREme va da un spectacol de acrobatii, iar trupa Saltimbanco Italiano va sustine spectacolele "Vertical concert", "Puppets Parade" si "Carnival show". La "Noaptea Alba" va participa si trupa Malabar. Pe raul Dambovita va avea loc si un spectacol cu lasere si proiectii de lumini pe un ecran de apa, iar pe Palatul Parlamentului vor fi proiectate opere de arta virtuale, informeaza NewsIn.

Evenimentul nocturn "Noaptea Alba" din Bucuresti se va sincroniza cu evenimentele din alte cinci capitale din Europa - Roma, Paris, Bruxelles, Riga si Madrid. Proiectul a fost initiat in urma cu cinci ani in capitala Italiei. In orasele infratite, ce fac parte din Clubul european al "Noptilor Albe", se desfasoara schimburi artistice si de informatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.