Demi Moore s-a hotarat sa vorbeasca despre greutatile cu care se confrunta actritele care au depasit varsta de 40 de ani in "Cetatea filmului".

Intr-un interviu acordat de curand pentru "Daily mail", Demi Moore a spus: "Ultimii ani au fost o adevarata provocare. La un moment dat, am simtit ca producatorii nu stiu ce sa faca cu mine. Nu am 20 de ani, nici 30! in acest moment, la Hollywood nu mai exista roluri bune pentru actritele trecute de 40 de ani".

Demi Moore nu a beneficiat de altfel de o cariera cinematografica sclipitoare. Dupa o serie de esecuri inregistrate in anii '90, Demi a luat o pauza, timp in care l-a cunoscut pe actualul sot, Ashton Kutcher. Ea a revenit abia in 2003, cu o imagine de diva care iese din mare intr-un costum de baie sexy, imagine pentru care a investit circa 220.000 de lire sterline in operatii estetice.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.