Madonna si Britney Spears au fost amenintate cu moartea de purtatorul de cuvant si liderul unei grupari teroriste palestiniene, pentru ca promoveaza "cultura satanica", potrivit femalefirst.co.uk.

Muhammad Abdel-Al, lider al gruparii palestiniene Popular Resistance Committees, le-a amenintat cu moartea pe Madonna si Britney daca nu isi vor schimba comportamentul, ceea ce include, in viziunea palestinianului, faptul ca se poarta "ca niste prostituate" pentru a-si vinde muzica.

In cartea "Schmoozing with Terrorists: From Hollywood to the Holy Land Jihadists Reveal their Global Plans - to a Jew!", Abdel-Al spune ca, daca le va intalni pe cele doua va avea "onoarea" sa fie "cel care le va taia capul", "daca vor continua sa raspandeasca satanismul in cultura impotriva islamului".

Abdel-Al insista insa ca le va da Madonnei si lui Britney Spears sansa de a-si salva vietile, daca se vor converti la islam, iar daca vor refuza, vor fi executate.

"Daca aceste doua prostituate vor face in continuare ceea ce fac, o sa le pedepsim (...) le putem bate cu pietre sau sa le omoram. O prostituata trebuie batuta cu pietre sau lovita de 80 de ori cu cureaua", a mai spus liderul gruparii. "Imprastie deliberat aceasta cultura ca parte a razboiului american impotriva islamului."

In cartea socanta, scrisa de autorul Aaron Klein si lansata in aceasta saptamana, mai multi teroristi musulmani isi spun povestile despre cum i-ar pedepsi pe americani, daca Legea Islamica (Sharia) ar fi instituita.

Organizatia lui Aaron Klein, care are baza in Fasia Gaza, este cunoscuta pentru pentru atacuri cu bomba impotriva evreilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.