Cantareata R&B Beyonce conduce in clasamentul celor mai bine imbracate vedete, realizat anual de revista "People".

Suplimentul revistei "People" cu vedete bine si prost imbracate, apare pe piata maine, iar fiecare vedeta care figureaza in clasament are o porecla, ce evidentiaza gustul lor in materie vestimentara.

Beyonce, de 26 de ani, a fost numita "The Showstopper", in timp ce Cameron Diaz, prezenta si ea in top 10, a primit porecla "The Legs", datorita picioarelor sale lungi, iar Katie Holmes, sotia lui Tom Cruise, a fost numita "The Classic".

De altfel, Beyonce are propria linie vestimentara, "House of Dereon", care amesteca influenta hip- hop cu notele feminine, precum dantela, o colectie pe care a lansat-o in 2004, impreuna cu mama ei, care este stilista.

Celelalte celebritati care se afla printre primele zece cel mai bine imbracate sunt Penelope Cruz, Jessica Biel, Drew Barrymore, Jennifer Lopez, Reese Witherspoon, Gwen Stefani si Ali Larter, informeaza NewsIn.

In clasamentul barbatilor s-au remarcat fotbalistul David Beckham, dar si Terrence Howard, Johnny Depp, Brad Pitt si George Clooney. Anul trecut Beckham castigase locul intai, in timp ce Justin Timberlake fusese numit "The Trendiest".

Intr-o sectiune speciala, "British Accent", publicatia a recunoscut meritul vedetelor britanice, precum Victoria Beckham, modelul Kate Moss, cantareata Lily Allen, prietena printului William, Kate Middleton, sau actrita Emma Watson (din seria "Harry Potter").

Decizia lui Britney Spears de a se rade in cap, dupa o serie de petreceri scandaloase, a fost numit momentul cel mai lipsit de stil al anului. Premiul vine la doar cateva zile dupa revenirea nefericita a cantaretei la gala MTV Video Music Awards, unde aceasta a purtat o costumatie ce amintea de o stripteuza.

"A avut un an prost cu episodul cu rasul in cap si toate alegerile proaste legate de moda care au urmat, perucile, palariile", a spus Cynthia Sanz, editor la "People".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.