Albumul lui Kanye West, care a fost lansat pe 11 septembrie, in aceeasi zi cu cel de-al treilea album al rivalului sau 50 Cent, poate castiga batalia din topuri si in Marea Britanie si in USA, scrie BBC News.

Desi veteranul 50 Cent a vandut mai bine decat colegul sau de breasla pana acum, cele mai noi pronosticuri spun ca West va fi un rival de temut in aceasta toamna cu CD-ul "Graduation".

Curtis Jackson, al carui nume de scena este 50 Cent, a afirmat ca el nu va mai face nici un album solo daca va fi intrecut de catre Kanye West in vanzari. El a declarat site-ului hip-hop Sohh.com: „Voi scrie muzica si voi lucra cu alti colaboratori ai mei, dar nu am sa mai scot pe piata alte albume solo”.

Pentru 50 Cent insa, previziunile de pe piata muzicala nu sunt tocmai favorabile. Dupa spusele directorului executiv al vanzarilor de discuri din USA, albumul lui West va urca la 700, 000 de copii in aceasta saptamana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.