Adriana Bahmuteanu intra in afaceri pe cont propriu, din dorinta de a nu mai depinde financiar de concubinul sau, Silviu Prigoana, dupa cum ne-a declarat recent. Viitoarea mamica isi va deschide o gradinita in parteneriat cu psihologul ei personal, Mirela Zivari.

Fire intreprinzatoare, Adriana nu s-a culcat pe-o ureche de cand a ramas insarcinata, chiar daca tatal copilului ei este miliardar. Faptul ca relatia ei cu Prigoana nu este oficializata reprezinta un motiv de neliniste pentru viitoarea mamica.

AM UN COPIL DE CRESCUT

Bahmuteanu vrea sa fie sigura ca va putea sa-i ofere tot ce-i mai bun baietelului ei, indiferent de modul in care se va intelege cu Silviu pe viitor. "Am un copil de crescut si trebuie sa-i dau sa manance. Nu ma bazez pe veniturile lui Prigoana. El imi zice ca e pensionar si ca are trei milioane pe cartea de munca. Daca el moare maine, eu ce fac?!", se intreba retoric Adriana in urma cu cateva saptamani.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.