Elena Baguci, Irina Lazareanu, Alexandra Sandor si Otilia Aionesei, printre divele din capitala modei.
Printre numele de legenda ale modei - Ralph Lauren a aniversat zilele trecute 40 de ani de cariera, in timp ce Donna Karan si Calvin Klein si-au prezentat cele mai noi colectii -, cosmopolita Saptamana a Modei de la New York, cel mai greu accesibil eveniment de gen din lume, a „adoptat”, in premiera, cel putin patru modele de top din Romania.

Deja celebra Elena Baguci (20 de ani), Alexandra Sandor (17 ani), Irina Magda (20 de ani) si Otilia Aionesei (19 ani), toate de la Agentia MRA Models, condusa de Liviu Ionescu, au defilat pe podiumurile de la New York, in cadrul evenimentului care da tonul in moda. Nu a lipsit celebrul supermodel Irina Lazareanu, care a prezentat pentru Donna Karan. „Este prima oara cand o agentie din Romania are patru fete la New York Fashion Week. Fiecare model a avut intre sapte si 12 prezentari”, spune Liviu Ionescu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.