Filmarea videoclipului piesei "Ye Ye Ye" a lui Emanuel a avut loc pe scena mare a TNB, unde s-a construit un platou imens, ca de cinema. Figuratia a fost numeroasa, s-au folosit proiectii, artificii si s-a construit o schela speciala pentru majorete. Cele sase majorete au fost alese in urma unui casting. Pentru echipamentul fetelor s-a muncit doua saptamani. Fustitele au fost facute la comanda, iar tricourile au fost imprimate cu litera E.

Achizitionarea ciorapilor pentru majorete a fost destul de grea deoarece nu s-au gasit in tot orasul ciorapi albi trei sferturi, singura solutie constand in cumpararea unor dresuri albe, care ulterior au fost taiate. In micile pauze de filmare, baietii din trupa profitau de ocazie si trageau cu ochiul sub fustitele majoretelor care erau pe schela... Pana si Emanuel a primit invitatii la un suc si-o prajitura din partea unor fete din public, care au preferat sa ramana in sala chiar si atunci cand si-au terminat rolul in clip. "Totul a mers struna. Este primul videoclip la care totul a mers ca pe roate. Toata lumea si-a facut treaba ca la carte. Stiu ca va fi un videoclip foarte bun, pentru ca toata lumea a lucrat cu placere. De la cameramani, luministi, majorete, figuratie, cu totii am cantat si am topait pe toata durata filmarilor", povesteste Emanuel.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.