Celebra cantareata Madonna e obisnuita sa socheze, cu atat mai mult privirile indiscrete.

Astfel, ea a fost surprinsa zilele trecute, alaturi de sotul ei Guy Ritchie, iesind dintr-un hotel cu o punga in mana. La o inspectie atenta, se observa ca in mana Madonnei se afla o jucarie sexuala.

Cu mai mult de zece ani in urma, Madonna a socat o lumea intreaga odata cu aparitia albumului foto "Sex". intre timp, a devenit mama a doi copii, Lourdes si Rocco, dar se pare ca potentialul sau de a surprinde inca nu s-a epuizat. Imaginea ei este acum una cuminte, dar latura sa jucausa nu a disparut.

Cel putin asta este concluzia care se poate trage dupa examinarea atenta a continutului pungii: starul avea un vibrator "Big Purple Penetrator" in valoare de 44 de euro, relateaza cotidianul "Daily Mail".

Presa de scandal comenteaza ca rolurile in familia Madonnei s-ar fi putut inversa in cazul in care vibratorul ar fi fost destinat sotului, Guy Ritchie. Sotul starului, regizorul britanic Guy Ritchie, o urma indeaproape avand si el in mana o mica valiza. Cuplul a fost in cautarea distractiei in ultimele saptamani.

Ochii indiscreti ai presei i-a surprins pe cei doi petrecandu-si doua nopti in cluburi din Londra. Ultima petrecere la care au participat a fost data in cinstea unui oficial din Malawi caruia cuplul incearca sa-i castige bunavointa intr-un scandal de adoptie in care este implicat cuplul Madonna - Ritchie. Starurile se afla in pericolul de a pierde custodia micutului David, un copil adoptat dintr-o tara africana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.