Una dintre cele mai bune soliste din muzica usoara, Anastasia Lazariuc, spune ca vocea sa a devenit un complex pentru fiica ei, Ileana, care a admis ca nu se poate ridica la nivelul mamei sale. Acesta este si motivul pentru care iubita lui tiriac Jr. nu vrea sa mai cante.
Ileana Lazariuc a debutat in muzica la varsta majoratului, impreuna cu cea mai buna prietena a sa, Lili Sandu. Alaturi de o alta amica, Andreea, cele doua au cantat o vreme in trupa Trinity, care nu a rezistat insa prea mult in show-biz. Singura actiune notabila pe care Ileana Lazariuc a avut-o cu formatia Trinity a fost, culmea ironiei, "Campania Antidrog", lansata in anul 1999, inainte ca Ileana sa fie anchetata in dosarul "Cocaina pentru VIP-uri".

Ghinion in muzica, succes in amor

Dupa destramarea formatiei, fosta si actuala iubita a lui Ion Ion tiriac nu a mai iesit in evidenta decat datorita relatiilor amoroase. Mama sa explica decizia fiicei sale de a nu mai canta. "Ileana mi-a spus ca e complexata de mine, de vocea mea. Eu o inteleg, pentru ca asa simteam si eu fata de mama mea, care avea o voce minunata. Daca ea a decis sa stea departe de scena, eu ii respect decizia. Perioada in care a cochetat cu muzica a fost o adevarata provocare pentru ea", a declarat Anastasia Lazariuc, artista care a cucerit topurile prin celebrele duete cu Mihai Constantinescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.