Una dintre cele mai bune soliste de muzica usoara din Romania, Loredana Groza, se apuca de scris. Si nu oriunde, ci in paginile unei reviste. Este vorba despre publicatia "Together", al carei redactor-sef este Zvetlana Carstean. Loredana ne-a declarat ca nu vrea nici o functie de conducere si ca va fi doar un simplu jurnalist. In consecinta, fondurile nu vin din partea familiei Boncea. Se pare insa, ca intre publicatia in cauza si o renumita casa de bijuterii exista o oarecare legatura. Cum de s-a gandit Lori sa faca si acest pas?

"Aceasta propunere a venit de la prietena mea si am de gand sa accept. Am mai primit oferte, chiar si din partea unor cotidiane, insa nu le-am luat in calcul la momentul respectiv. De aceasta data, insa, am sa spun 'Da>>. O sa accept pentru ca mi se pare a fi o descarcare utila. Imi place sa scriu despre lucruri care ma inspira, de fapt, despre tot si despre nimic", a incheiat diva. Loredana va semna in paginile revistei, la rubrici strict legate de mediul din care face parte, adica monden.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.