Trupa pop Hi-Q pregateste zilele acestea o surpriza fanilor sai: un nou videoclip, la una dintre cele mai indragite piese din istoria trupei, "Poveste fara nume", reinterpretata cu band.

Piesa, inclusa pe cel mai recent album Hi-Q, Best of - Acustic "De 10 ani va multumim!", va beneficia de un scenariu de filmare inedit, pentru care decorul si tinutele artistilor au fost in totalitate albe.

Mai mult decat atat, Nicoleta, Mihai si Florin au fost inlocuiti in timpul filmarilor anumitor scene de dubluri, acestea fiind filmate din spate, in timp ce membrii trupei Hi-Q treceau in postura de regizori al noului clip. Spre amuzamentul celor prezenti pe platourile de filmare, unul din membrii echipei chiar l-a confundat pe Florin cu clona sa in timp ce ii dadea indicatii pe platou.

Cea mai populara formatie pop romaneasca a luat nastere in 1996, la Brasov, iar un an mai tarziu se lansa albumul "The very best of Hi-Q". Pana in prezent, Hi-Q a lansat pe piata 7 albume, 16 videoclipuri, obtinand mai multe premii muzicale si nominalizari importante. Ultimul album al trupei se numeste Best of - Acustic "De 10 ani va multumim!" prin care Hi-Q multumeste publicului pentru cei 10 ani de sustinere.

Incepand cu anul 2007, Hi-Q trece la un nou nivel in cariera muzicala, avand un band de 6 instrumentisti, cu ajutorul carora interpreteaza 100% LIVE fiecare concert. Pentru acest lucru, formatia a investit foarte mult in instrumente si echipamente de acustica, insa, conform declaratiilor lor, nu regreta nimic, deoarece fanii merita efortul, caci le-au fost alaturi tot timpul in care au performat pe scena muzicii romanesti.

Noul videoclip va putea fi urmarit in cateva saptamani pe toate posturile de televiziune nationale si muzicale.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.