Norocos. Iubitul cantaretei a scapat cu o amenda de 150 de lei dupa ce a facut o depasire interzisa, pedepsita in mod normal cu suspendarea permisului pe 60 de zile
In ultimul timp, randul vedetelor cu permise suspendate s-a ingrosat simtitor. Sambata seara, Victor Slav a fost la un pas de a deveni pieton pentru urmatoarele doua luni. Weekendul trecut, prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV a jucat rolul de sofer pentru iubita sa, Anda Adam, care a avut de sustinut un concert in Bihor. Una dintre cantari a fost, se pare, la Marghita, iar la intoarcere, grabiti sa ajunga acasa, Victor a facut o depasire neregulamentara, incalcand linia continua pe raza comunei argesene Dedulesti. Greseala a fost imediat observata de un echipaj de politie ce monitoriza traficul in zona si a fost tras pe dreapta.
Conform codului rutier, o astfel de abatere estepedepsita cu 6 puncte de sanctiune si suspendarea permisului de conducere pentru 60 de zile.

Pesemne ca Anda ii poarta lui Slav foarte mult noroc deoarece acesta a scapat doar cu o amenda de 150 de lei. Sau, scuza pe care cei doi au invocat-o a reusit sa-i imbuneze pe agentii care au renuntat sa mai intocmeasca procesul-verbal pentru contraventia savarsita si s-au multumit cu o sanctiune mai blanda si un avertisment.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.