Irinel a dat jos din living tabloul cu fosta sa iubita dupa o cearta avuta cu Monica pe acest subiect
Desi pozeaza intr-un cuplu fericit, intre Monica si Irinel Columbeanu au loc deseori discutii contradictorii. Unele dintre ele se transforma chiar in certuri aprinse. Amintirile par sa o chinuiasca pe sotia omului de afaceri. Marul discordiei il constituie Anna Lesko, fosta iubita a lui Irinel, pe care Monica nu o prea are la suflet. Nu demult, doamna Columbeanu a facut o criza de gelozie, care a pornit de la tabloul pe care cantareata i l-a facut cadou lui Iri, care se mai afla inca la intrarea in living. Monica i-a reprosat faptul ca obiectul cu pricina o deranjeaza si ca nu-si mai are locul pe perete, avand in vedere ca ea este sotia sa, iar Anna Lesko reprezinta doar trecutul.

Apropiat i ai celor doi spun ca Irinel a incercat sa-si convinga consoarta ca nu ar trebui sa o afecteze cu nimic acest lucru. Fara rezultat insa. In cele din urma, Columbeanu a fost inteleptul care a cedat, cerand sa fie data jos pictura cu chipul Annei, realizata chiar de basarabeanca. De altfel, nu este prima oara cand Irinel se fereste ca sotia sa sa nu fie afectata de fostele lui relatii. In autobiografia sa, pe care a lansat-o in urma cu aproximativ un an, Columbeanu nu vorbeste de niciuna dintre iubitele lui dinaintea Monicai.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.