In ciuda faptului ca pozeaza in tatal iubitor care face toate hatarurile copiilor, Brad Pitt nu pare deloc fericit in relatia lui cu Angelina Jolie. Gurile rele spun ca la auzul vestii ca Brad se converseaza ore in sir la telefon cu Jennifer Aniston, Angelina a facut o criza de gelozie in plina strada.

Daca pana in prezent existau numai zvonuri privind iminenta despartire a celor doi frumosi de la Hollywood, iata ca apar noi fapte ce vin sa consolideze ideea ca Brad si Angelina duc de fapt doua vieti separate. Copiii par a fi singurul lucru care ii mai tine impreuna, cei doi pozand in repetate randuri in cei mai iubitori parinti.

Dupa ce a recunoscut ca mentine o prietenie mai mult decat profunda cu fosta sotie, Brad a avut parte de o criza de gelozie din partea Angelinei in plina strada. Mai mult decat atat, se pare ca singurul om cu care Pitt poate vorbi si caruia ii poate impartasi ce are pe suflet este Jennifer Aniston, de care s-a despartit in 2005, "urmand un imbold al inimii".

Faptul ca lucrurile nu stau cum ar trebui in cuplul "Brangelina" o confirma si silueta anorexica a celei mai frumoase actrite americane din anul 2006, dar si crisparea de pe chipurile celor doi parteneri la evenimentele mondene.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.