Singura la parinti, Oana Zavoranu recunoaste ca a fost extrem de rasfatata si nu i-a lipsit nimic in copilarie. Acelasi lucru il doreste si pentru copilul ei, care trebuie neaparat sa fie baiat. "Vreau un singur copil, unul si bun", anunta vedeta postului TV Romantica.

Desi sunt casatoriti de aproape un an si au o situatie financiara excelenta, Oana si Pepe nu se grabesc sa fie parinti. Focoasa bruneta si-a anuntat sotul ca nu arde de nerabdare sa devina mamica, fiind hotarata sa se ocupe momentan de cariera. intelegator, starul latino isi sustine sotia in plan profesional, declarand ca o mai lasa sa copilareasca o vreme, cel putin doi-trei ani.

La randul ei, Oana spune ferm ca nu-si doreste sa aiba casa plina de copii, ci isi doreste un singur baiat. "Eu am crescut fara frati, fara surori. Nu mi-a lipsit absolut nimic, nu a trebuit sa impart ciocolata cu nimeni. Vreau ca nici copilul meu sa nu se certe cu fratii pentru avere. imi doresc un singur copil, unul si bun si mi-ar placea sa fie baiat", a declarat Oana Zavoranu in cadrul emisiunii "Top Super Hit", prezentata de Vali Barbulescu la TVR1.

Altfel, bruneta este incantata ca a pornit cu dreptul si in muzica. "Mai buna ca niciodata", primul ei album, a inregistrat vanzari foarte bune. "Cei de la Roton mi-au spus ca s-a vandut peste asteptari. Cred ca oamenii au cumparat albumul din curiozitate, dar si pentru ca au dorit sa ma cunoasca mai bine", a marturisit Oana Zavoranu la "Top Super Hit".

In iarna, va incepe filmarile pentru telenovela

Altfel, Oana e preocupata la maximum de telenovela care-i poarta numele si pe care s-a hotarat sa o finanteze ea insasi, dupa ce a rupt colaborarea cu Valeriu Lazarov. Se pare ca filmarile vor incepe abia in iarna, Oana urmand sa decida cui va vinde drepturile de difuzare, in functie si de ofertele pe care le va primi de la televiziunile autohtone. Pana la urmatorul proiect la Romantica, bruneta nu se afla in grila de toamna a postului, acolo unde a prezentat toata vara emisiunea "Preludiu".

Si-a desfacut coditele afro

Oana Zavoranu a renuntat recent la imaginea pe care si-a creat-o special pentru emisiunea "Preludiu", pe care a prezentat-o in timpul verii la Romantica. Vedeta si-a desfacut coditele afro, care au costat-o aproximativ 1.000 de euro si pentru care a stat mai bine de 9 ore pe scaunul hair-stilist-ului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.