Inca din vremea adolescentei, Adelina Elisei a fost complexata de marimea sanilor sai, prea mari si, pana de curand, era hotarata sa recurga la chirurgia estetica pentru a-si micsora bustul.

In cele din urma, stirista s-a razgandit, iar cel care a convins-o sa renunte la operatie este tocmai iubitul sau, capitanul echipei nationale de fotbal, Cristi Chivu.

Multe personalitati din show-biz apeleaza la chirurgia estetica, in speranta ca o infatisare mai apropiata de asa-zisa perfectiune le poate ajuta in cariera. Iar Romania este exemplul perfect in ceea ce priveste numarul femeilor devenite celebre peste noapte tocmai datorita faptului ca nu au avut rezerve in a-si expune trupul dezgolit in diverse reviste dedicate sexului masculin.

In timp ce unele vedete sunt mai norocoase si se bucura de un trup voluptos de la "mama natura", sunt multe altele care recurg la bisturiu si platesc bani grei pentru a-si corecta micile defecte sau pentru a-si "imbunatati" anumite parti ale trupului. Din prima categorie face parte si Adelina Elisei, iubita lui Cristi Chivu, care se poate lauda, pe buna dreptate, ca este posesoarea unui bust impresionant.

Numai ca, in loc sa fie mandra de acest lucru, frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 3 a avut, inca din vremea adolescentei, un complex legat de marimea sanilor. Astfel, desi bustul ei a atras intotdeauna privirile admirative ale barbatilor, Adelina a fost tentata, vreme de mai multi ani, sa-si faca o operatie de micsorare a sanilor. insa, s-a oprit la timp.

"Cristi este foarte multumit de felul in care arat si el este cel care m-a convins ca nu este cazul sa-mi modific, chirurgical, marimea sanilor", a declarat Adelina Elisei. Relatia cu internationalul roman a propulsat-o, pe stirista de la Antena 3, in topul celor mai atragatoare femei din Romania, dar si in topul celor mai frumoase iubite de fotbalisti din Italia.

Iar acest fapt nu a ramas neobservat de reprezentantii revistelor autohtone pentru barbati. in aceasta vara, Adelina a fost asaltata de propuneri de a poza sexi, insa a declinat toate aceste oferte. "Sunt foarte pudica si nu as poza niciodata nud", a spus iubita lui Chivu.

Patruleasa si-a marit bustul

Daca Adelina a vrut sa-si micsoreze sanii, rivala sa de la Antena, Simona Patruleasa, mai putin inzestrata de natura, a fost nevoita sa-si puna silicoane pentru a avea un bust mai mare. Cel putin, ea este una dintre putinele vedete care recunoaste ca are implanturi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.