Cantareata Britney Spears va deschide, duminica, show-ul MTV Video Music Awards, unde va canta noul sau single, "Gimme More", pe care l-a lansat saptamana trecuta pe Internet, anunta organizatorii evenimentului.

Piesa dance "Gimme More" a fost produsa de Danja, un protejat al lui Timbaland, si incepe cu replica "It's Britney, bitch!". Albumul ce contine piesa va fi lansat pe 13 noiembrie, potrivit MTV.

"Dupa saptamani de speculatii in presa, MTV confirma astazi ca Britney Spears va deschide editia din 2007 a MTV Video Music Awards", au spus reprezentantii MTV intr-o declaratie in care prestatia artistei este catalogata drept "intoarcerea mult asteptata".

Spears, acum in varsta de 25 de ani, si-a neglijat cariera dupa casatoria cu Kevin Federline, in 2004.
Vedeta a devenit un subiect frecvent al tabloidelor din intreaga lume, din cauza comportamentului sau, dar si a goanei fotografilor dupa senzational. Paparazzii au fotografiat-o intai fara lenjerie intima, apoi cum se rade in cap, cum il ataca pe un fotograf cu o umbrela sau cum canta in cluburi locale, unde a fost acuzata ca face playback, comenteaza NewsIn.

La inceputul anului, Spears a intrat la reabilitare, intr-o clinica din Malibu, iar recent a fost finalizat divortul sau de Kevin Federline, desi cei doi inca nu au cazut de acord asupra custodiei celor doi baieti pe care ii au impreuna.

Totusi, la inceputul anilor 2000, Spears era o cantareata de top. Inregistrarile ei s-au vandut in peste 70 de milioane de exemplare, iar in 2002 ea era cotata ca fiind cea mai puternica vedeta, potrivit revistei "Forbes".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.