Faimoasa si bogata Paris Hilton vrea sa-si intemeieze o familie. in orice caz, asa sustine diva in interviul acordat scriitoarei Jackie Collins, pentru editia britanica a revistei "Elle".

In aceasta adevarata confesiune, Paris vorbeste, printre altele, despre paparazzi, despre zilele petrecute in inchisoare, dar si despre dorinta ei de a avea copii - inca de anul viitor, daca e posibil. Contrar celor afirmate de unele tabloide, nimic nu o poate face pe Hilton mai fericita decat intemeierea propriei familii. "imi doresc o familie si un barbat", spune ea, sustinand ca adevarata ei fire este departe de ceea ce scrie presa. Dar pentru asta are nevoie de un sot. Care trebuie gasit. Nu oricine, ci doar omul potrivit. Prin urmare, Paris Hilton a gasit o tehnica imparabila pentru identificarea viitorului sau partener de viata: irezistibilele lasagna. Experientele ei de pana acum au convins-o ca inima oricarui barbat nu ramane niciodata foarte departe de stomac.

Prin urmare, Paris, in varsta de 26 de ani, a decis sa se foloseasca de talentele ei culinare pentru a-si descoperi alesul. "Pregatesc niste lasagna absolut delicioase", a afirmat ea pentru publicatia citata. si nici nu conteaza aspectul exterior al pretendentilor. Ceea ce conteaza este ca respectivul sa o faca sa rada, sa-i incante sufletul cu prezenta lui. "Pana acum am crezut ca infatisarea inseamna totul. Dar m-am inselat. Vreau un om care sa fie un sot bun, rabdator si inteligent. Cineva in care sa pot avea incredere, care sa ma completeze. si care sa ma faca sa rad", a spus Paris. Dar, avand in vedere ca specimenul descris de rasfatata vedeta nu a fost inca descoperit pe fata acestei planete, diva cu numeroase chipuri se teme ca imaginea vehiculata de mass-media ii va tine departe pe oamenii adevarati si pe care si i-ar dori alaturi. "si nu inteleg de ce sunt tratata astfel", se declara uimita frumoasa blonda.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.