Acum, cind toata lumea se asteapta ca Ileana Lazariuc sa-si puna pirostriile cu Ion Ion Tiriac, au aparut si invidiile fostelor iubite ale Juniorului.
Sa nu uitam ca Maria Marinescu face urit dupa separarea de sotul sau, acuzind-o pe Ileana ca s-a bagat tot timpul in relatia lor. Cum nunta va fi una grandioasa, e clar ca trebuia gasita si o domnisoara de onoare, asa ca Lili Sandu va fi cea care va sta si de asta data alaturi de buna sa prietena Ileana Lazariuc. Se pare ca viitoarea doamna Tiriac i-a facut propunerea cintaretei, iar aceasta a acceptat cu bucurie. De altfel, cele doua fete au multe amintiri impreuna si, in acelasi timp, le leaga o frumoasa amicitie. Se zvoneste prin tirg ca domnisoara de onoare va pleca la Paris pentru a-si cumpara toaleta cu pricina. Ramine de vazut cind va avea loc nunta si daca Ion Tiriac o va vedea cu ochi buni, asa cum declara in ultima vreme, pe viitoarea sa nora.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.