Prezentatoarea emisiunii “ProMotor”, Roxana Ciuhulescu, insarcinata in patru luni, a fost zilele trecute la medic, pentru ca voia neaparat sa afle sexul copilului.
Insa a plecat acasa destul de suparata pentru ca misterul nu a fost elucidat. Copilasul a vrut sa o tina in continuare in suspans si nu a vrut sa „stea la poza“. In urma ecografiei, medicul nu si-a putut da seama daca este fetita sau baiat, datorita pozitiei neobisnuite in care statea copilul. Cu toate acestea, vedeta nu si-a pierdut speranta ca bebelusul va fi fetita asa cum viseza ea si pe care o va numi Cleopatra: „Imi doresc foarte mult o fetita si, nu stiu de ce, dar am un feelling ca asa si este. La urma urmei, e copilul meu si e binevenit oricum. Important e sa fie sanatos, pentru ca e un copil foarte dorit, care va aduce multa bucurie in viata noastra“, ne-a spus Roxana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.