Oana Zavoranu ar putea sa revina la postul public de televiziune, locul de unde a plecat in urma cu cativa ani pentru ca i s-a spus ca nu e suficient de buna pentru a trece de pe Tvr2 pe Tvr1. Oferta financiara trebuie sa fie insa extrem de consistenta pentru ca vedeta sa aleaga TVR in detrimentul postului Romantica.

Noua conducere a televiziunii din Dorobanti este interesata de achizitionarea unui talk-show de divertisment, format produs chiar de casa de productie Oana&Pepe Productions, pusa pe picioare de Oana si de sotul ei. Bineinteles ca Zavoranu este dorita in ipostaza de moderator, iar show-ul promite sa fie incendiar daca tinem cont de faptul ca se vor dezabate in principal teme din zona divertismentului, inclusiv monden.

OFERTE LA INDIGO

In acest moment, Oana Zavoranu nu mai este legata prin contract de postul Romantica. Actrita ne-a marturisit ca nu a vrut sa realizeze inca un sezon al emisiunii "Preludiu", chiar daca sefii de la Romantica, incantati de audientele inregistrate, i-au propus acest lucru. Totusi, postul condus de Teo Trandafir o imbie de ceva vreme pe sotia lui Pepe cu o alta propunere, asemanatoare cu cea de care este interesat si TVR1, adica un talk-show. "In acest moment ne aflam inca in faza de negociere a partii financiare. Astept o oferta cat mai buna ca sa ma decid. Nu vreau sa ma grabesc, chiar daca ar trebui sa astept pana in octombrie, pentru ca imi doresc sa iasa totul cat mai bine", spune Zavoranu.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.