Miniona actrita mexicana ce a uimit lumea cu energia ei debordanta si cu pofta ei de viata a intrat in ultima vreme intr-un voit con de umbra.

Personalitatea puternica ce a afirmat-o ca diva hollyood-iana si stransa legatura cu valorile familiale au vitregit presa de noutati despre viata personala. Site-ul esmas.com a gasit insa modalitatea de a da publicitatii, in premiera, numele viitoarei fetite a cuplului Hayek-Pinault: patroana unui faimos magazin a vazut inscriptionat "Valentina" pe cadourile cumparate pentru apropiatul botez.

Conform aceleiasi surse, Salma planuieste doua petreceri fastuoase in onoarea venirii pe lume a primului ei copil, dar si pentru nunta cu Francois-Henri, iubirea vietii ei si tatal Valentinei. in acest scop, cel mai mult o ajuta mama sa si prietena ei cea mai buna, Penelope Cruz.

Salma Hayek nu renunta la viata de actrita dupa aceasta lunga pauza autoimpusa, dar nici la visele ei de a regiza si produce filme pe cont propriu. Momentan ea se ocupa de "Ugly Betty", un serial ce a depasit previziunile producatoarei dupa ce a devenit un succes de casa in America, dar si in lume. Ideea show-ului i-a venit ambitioasei mexicane dupa ce a urmarit serialul cu acelasi nume si subiect din America Latina, dar publicitatea si modalitatea de filmare ii apartin in totalitate, ceea ce ne face sa credem ca este nu numai o actrita talentata, ci si o producatoare inteligenta.

Cariera Salmei Hayek a inceput de la o telenovela, dar faima in tara natala nu a multumit-o, iar "Desperado" a lansat-o in lumea fabuloasa a cinematografiei "gringo".

Pana va reveni pe marile ecrane, o putem observa pe Salma in rolul vietii ei, cel de mama, in curand, pe primele pagini ale tabloidelor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.