Prestatia sa de la emisiunea-concurs "Dansez pentru tine" i-a convins pe mai marii trustului PRO sa-l coopteze pe Smiley, de la trupa Simplu, si in echipa serialului "Cu un pas inainte", unde va interpreta personajul "Seba".

Smiley se afla in fata primei sale experiente cinematografice si deja se declara fascinat de tainele meseriei de actor. "Pe platourile de filmare sunt extrem de ascultator, pentru ca am foarte multe de invatat. Primesc toate sfaturile si incerc sa fur meserie la fiecare pas", a declarat cantaretul.

in film, Smiley interpreteaza personajul "Seba", un tip dur in aparenta, dar sensibil, in adancul sufletului. "Este tipul baietasului de cartier care a avut probleme cu drogurile si care a stat un an de zile la dezintoxicare. Este foarte increzut, dar, totodata, un baiat bun, in adancul sufletului. Are fel de fel de reactii contradictorii, dar sunt sigur ca va atrage telespectatorii", spune cantaretul despre personajul sau.

Colega cu Smiley pe platourile de filmare va fi si Laura Cosoi, pe care o stie de la "Dansez pentru tine". De asemenea, in serial vor juca si actori consacrati, precum Oana Pellea, Virgil Ogasanu, Monica Davidescu si Cristi Iacob.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.