Mare dezbatere, intr-o seara, pe B1 TV, in emisiunea Lianei Stanciu, „Trenul vietii“. Tema: „Cine insala mai mult, femeia sau barbatul?“.
Pin-aici, nimic special. Nici macar faptul ca am mai auzit inca cel putin patru miliarde de discutii pe acest subiect pe posturile din Romania... Ce mi s-a parut insa cu adevarat deosebit si interesant a fost ca toti cei sase invitati la simpozionul din trenul Lianei erau femei. In aceste conditii, a rezultat clar inca din capul locului ca barbatii sint aia care insala mai mult, dupa care s-a continuat cu variatiuni pe aceeasi tema, ca, na, nu se putea incheia emisiunea dupa primele cinci minute. Oricum, foarte interesant. Asteptam ca Liana sa organizeze si alte dezbateri fierbinti despre relatia dintre sexe, la care sa participe numai una dintre parti. De exemplu, citeva fete s-ar putea aduna, intr-o zi, in jurul unui microfon, ca sa stabileasca daca barbatii sint porci. Iar citiva domni s-ar putea stringe in jurul unei navete de bere, ca sa clarifice daca femeile sint sau nu - ma scuzati! - curve.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.