Conflictul dintre Adriana Bahmuteanu si Andreea Marin continua. In timp ce Zana de la TVR refuza sa-i dea replica lui Bahmu intr-o confruntare directa, fosta doamna Prigoana spune ca de dragul adevarului va lupta pentru cauza celor care au reclamat ca au fost nedreptatiti la "Surprize Surprize". Care sunt dedesubturile acestui conflict ne explica psihologul Georgeta Ghinea

Saptamana trecuta, Adriana Bahmuteanu a declansat un atac mediatic sustinut impotriva Andreei Marin. Motivul declarat al conflictului este o presupusa inselatorie a carei victima a fost unul dintre invitatii emisiunii "Surprize Surprize". Cu toate ca fosta doamna Prigoana si-a facut auzita cauza cu ajutorul revistei pe care o conduce si al postului tv la care a lucrat, raspunsul din partea Zanei Surprizelor nu a aparut. Ignorand cu buna stiinta persoana care ii aducea acuzatiile, Andreea Marin a declarat ca prefera sa nu comenteze, iar din partea echipei ei a fost trimisa o scrisoare oficiala revistei conduse de Bahmu.

INTERESE COMUNE

Psihologul Georgeta Ghinea spune ca lupta celor doua vedete autohtone este mai degraba un razboi al orgoliilor intre doua persoane publice care se aseamana si au cam aceleasi interese. "Din perspectiva psihologica, personalitatile celor doua vedete au ceva in comun. Amandoua se bucura de statutul de "vedeta mioritica", pe baza unei cantitati egale de popularitate. In functie de gusturi, Adriana si Andreea satisfac aproximativ doua categorii de pu-blic. E aproape amuzant, dar amandoua au cam aceeasi varsta si culmea, amandoua sunt gravide in momentul declansarii acestui conflict", spune psihologul.

VEDETE DISPERATE

"Cele doua pun in joc gesturi si comportamente care ies in evidenta dintr-o anumita disperare, pentru a-si construi si mentine imaginea. Pentru ca sunt persoane publice, imaginea lor construita nu este acceasi cu cea reala si traita de persoana in cauza. "Disperarea" Adrianei Bahmuteanu consta in a se arata cu orice pret lumii asa cum e. "Disperarea" Andreei Marin este de a-si crea in permanenta imaginea prin adaugiri si artificii gen imitatii (filme la Hollywood, implicare in diverse actiuni cu scop caritabil etc), culminand cu adaugarea la brandul propriu pe cel al sotului, la fel de celebru. Disperarea de pastrare a misterului fabricat in jurul vietii ei de la un timp incoace", apreciaza Georgeta Ghinea.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.