Cantareata Julia Chelaru si iubitul sau, Bogdan Jianu, s-au casatorit ieri, la Primaria Sectorului 4, din Capitala.

Daca la cununia civila, cei doi au avut alaturi doar prietenii apropiati si familia, la petrecerea de aseara au sarbatorit fericitul eveniment alaturi de peste 200 de invitati. in urma casatoriei, Julia a preluat numele de familie al sotului sau.

Julia si impresarul ei, Bogdan Jianu, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de sase ani, perioada in care au fost nedespartiti, atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Anul trecut, in octombrie, in timpul unei scurte vacante in Italia, indragostitii s-au logodit, Bogdan daruindu-i iubitei sale un inel de aur alb, cu diamant. Imediat dupa logodna, cei doi si-au facut planurile de casatorie, insa, din cauza programului foarte incarcat, au amanat evenimentul de cateva ori.

Julia va purta si numele sotului

La un an dupa logodna, dupa ce au reusit sa puna la punct toate detaliile, Julia si Bogdan si-au unit destinele ieri dupa-amiaza, in compania familiei si a celor mai apropiati prieteni, la Primaria Sectorului 4 din Capitala. "Am vrut sa impartasim fericirea cu familiile si prietenii nostri, despre care stim, intr-adevar, ca se bucura pentru noi. A fost o petrecere restransa, insa toata lumea s-a simtit bine. Ne-am bucurat impreuna de acest fericit eveniment din viata mea si a lui Bogdan", a spus Julia, care a devenit, de ieri, doamna Jianu. "Nu m-am gandit nicio clipa ca in urma casatoriei sa-mi pastrez numele. A fost ceva firesc sa preiau numele lui Bogan, acum, ca suntem sot si sotie", ne-a mai spus cantareata.

Daca, la cununia civila, Julia a imbracat o rochie semnata de tanara creatoare de moda Livia Oprita, cea care-i creeaza si hainele pentru emisiunea "Bere la gheata", pe care o prezinta la National TV, la cununia religioasa, ea a taiat rasuflarea invitatilor, cu superba rochie de mireasa, creata de Rita Muresan. Cu doar cateva minute inainte de ora 18.00, la care a fost programata cununia religioasa, Julia a sosit la Biserica Sf. Spiridon, cu o impresionanta masina de colectie, un Ford T, considerat cel mai vechi autovehicul din Romania (este fabricat in anul 1914). Petrecerea s-a desfasurat la restaurantul Hotelului Crowne Plaza din Bucuresti, in compania a peste 200 de invitati.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.