Dupa nenumarate certuri pe care le-au avut in ultima perioada, Silviu Prigoana s-a decis sa-i faca pe plac Adrianei si sa se intoarca in tara, pentru a fi alaturi de aceasta in momentul in care bebelusul cuplului va veni pe lume.

Miliardarul a plecat in America saptamana trecuta impreuna cu cei doi fii ai sai, Silvius si Honorius, acesta din urma intorcandu-se in tara pentru a pune la punct niste afaceri. Prigoana si-a dorit foarte mult ca Adriana sa-l insoteasca in SUA, pentru a naste acolo, insa aceasta s-a opus vehement si a ramas in tara. " Vreau un bebelus sanatos, nu ma intereseaza sa aiba cetatenia americana cu orice pret", a spus Adriana, care pe perioada sarcinii a tot avut probleme, fiind de doua ori in pericol de a pierde bebelusul.

Isarcinata in sapte luni si jumatate, Bahmu si-a programat nasterea la o clinica privata din Bucuresti. Deoarece fatul cantareste deja peste patru kilograme, doctorii au sfatuit-o pe Adriana sa faca cezariana, desi aceasta ar fi preferat sa nasca pe cale naturala. Daca la plecare Prigoana si-a amenintat viitoarea sotie ca nu va fi alaturi de ea in momentul venirii pe lume a bebelusului, omul de afaceri si-a schimbat intre timp atitudinea si i-a promis Adrianei ca se va intoarce in tara peste doua saptamani.

"Prigoana va fi cu mine cand nasc. Asta mi-am dorit si ma bucur foarte mult ca se intampla asa. E important ca bebelusul sa-si vada ambii parinti la nastere", a mai spus aceasta. Pentru ca au inceput deja lucrarile de renovare la vila din Pipera, Adriana s-a mutat in cursul saptamanii trecute impreuna cu mama ei si cu menajera in apartamentul pe care cuplul il are in centrul Bucurestiului. Bahmu este nerabdatoare sa-i vina sorocul si spera sa nu mai aiba probleme si sa duca cu bine sarcina pana la final.

Nu vrea scutece din Statele Unite

Pentru ca este superstitioasa, Adriana i-a impus sotului ei fara acte sa nu cumpere nici un articol vestimentar sau vreo jucarie din America: "Cand se va naste copilul ii vom cumpara toate cele necesare, pana atunci nici ca voi lua ceva. si mobila bebelusului pe care am comandat-o o voi pastra in magazia firmei si o voi aduce acasa doar in ziua in care voi deveni mama", a declarat ea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.