Madonna si Michael Jackson, Kate Moss si Woody Allen se regasesc in clasamentul celor mai socante peripetii ale celebritatilor din industria de divertisment.

Antisemitismul lui Mel Gibson, dezvaluirea farsei intitulate “Milli Vanilli” sau poza de tabloid in care Kate Moss trage pe nas cocaina reprezinta doar o mica parte dintre cele mai mediatizate scandaluri ale celebritatilor din ultimii 20 de ani, momente asezate intr-un Top 25 de cititorii revistei “Entertainment Weekly” (EW).

Primul loc revine unei secvente memorabile urmarite in direct de 90 de milioane de telespectatori americani, o buna parte dintre ei fiind sub 18 ani. La pauza meciului de fotbal american de la Super Bowl (februarie 2004), piesa interpretata de duetul Justin Timberlake-Janet Jackson a fost intrerupta de o mica problema: haina din piele care acoperea pieptul cintaretei s-a desfacut scotind in lumina reflectoarelor o parte din bustul nud al artistei. Penibilul incident a dat apa la moarta familiilor traditionaliste care “sustineau de mai multa vreme ca Hollywoodul polueaza mintile micutilor”, potrivit “EW”.

Medalia de argint la intrecerea pentru Cel mai ridicol moment din viata unei vedete ii revine lui Mel Gibson. Desi are o familie stabila si nu face parte din galeria starurilor care-si schimba anual partenerele, “Mad Max” a devenit anul trecut tinta tabloidelor, in momentul in care a declarat, beat fiind, ca “evreii sint de vina pentru toate razboaiele din lume”. Chiar daca, ulterior, a cerut scuze pentru cuvintele antisemite, Mel Gibson a reusit sa se faca antipatic in Cetatea americana a filmului. Tot de la o tema religioasa a pornit si scandalul provocat de irlandeza Sinead O'Connor, care a rupt poza Papei Ioan Paul al II-lea intr-o emisiune televizata din 1992. Explicatiile ulterioare, ce sustineau ca totul a fost doar un protest contra abuzului asupra copiilor, n-au mai contat pentru nimeni. Piesele cintaretei au fost scoase de la radio, iar fanii ei s-au lepadat de albumele sale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.