Antisemitismul lui Mel Gibson, dezvaluirea farsei intitulate “Milli Vanilli” sau poza de tabloid in care Kate Moss trage pe nas cocaina reprezinta doar o mica parte dintre cele mai mediatizate scandaluri ale celebritatilor din ultimii 20 de ani, momente asezate intr-un Top 25 de cititorii revistei “Entertainment Weekly” (EW).

Primul loc revine unei secvente memorabile urmarite in direct de 90 de milioane de telespectatori americani, o buna parte dintre ei fiind sub 18 ani. La pauza meciului de fotbal american de la Super Bowl (februarie 2004), piesa interpretata de duetul Justin Timberlake-Janet Jackson a fost intrerupta de o mica problema: haina din piele care acoperea pieptul cintaretei s-a desfacut scotind in lumina reflectoarelor o parte din bustul nud al artistei. Penibilul incident a dat apa la moarta familiilor traditionaliste care “sustineau de mai multa vreme ca Hollywoodul polueaza mintile micutilor”, potrivit “EW”.

Citeste si:

Medalia de argint la intrecerea pentru Cel mai ridicol moment din viata unei vedete ii revine lui Mel Gibson. Desi are o familie stabila si nu face parte din galeria starurilor care-si schimba anual partenerele, “Mad Max” a devenit anul trecut tinta tabloidelor, in momentul in care a declarat, beat fiind, ca “evreii sint de vina pentru toate razboaiele din lume”. Chiar daca, ulterior, a cerut scuze pentru cuvintele antisemite, Mel Gibson a reusit sa se faca antipatic in Cetatea americana a filmului. Tot de la o tema religioasa a pornit si scandalul provocat de irlandeza Sinead O'Connor, care a rupt poza Papei Ioan Paul al II-lea intr-o emisiune televizata din 1992. Explicatiile ulterioare, ce sustineau ca totul a fost doar un protest contra abuzului asupra copiilor, n-au mai contat pentru nimeni. Piesele cintaretei au fost scoase de la radio, iar fanii ei s-au lepadat de albumele sale.