Iulia nu a apucat sa se bucure prea mult timp de soparla pe care i-a daruit-o, in urma cu o saptamana, sotul ei, designerul Mihai Albu. Reptila, pentru care vedeta a platit 100 de euro, nu si-a indragit prea mult noii stapani, refuzand sa se mai hraneasca.
Iulia si-ar fi dorit un caine, dorinta care sotului ei i s-a parut exagerata, avand in vedere ca locuiesc intr-un apartament nu foarte spatios. Asadar, Mihai Albu s-a gandit ca n-ar fi rau sa-i cumpere tinerei sale sotii, in loc de un patruped, o reptila, mai exact un cameleon, care, spera el, nu le-ar da prea multa bataie de cap.

Designerul a vizitat un magazin de profil din Bucuresti si, dupa o scurta discutie cu proprietarul, a scos din buzunar 100 de euro pentru soparla care are capacitatea de a-si schimba culoarea pielii, adaptandu-se la mediul inconjurator. Din pacate, cameleonul nu s-a bucurat de noua locuinta, refuzand sa se hraneasca: "Am vazut ca e ceva in neregula cu el, caci ii dadusem mancarea preferata, lacuste, si nu avea nici o reactie. Statea toata ziua in ficus si nici macar nu se misca. Nu s-a adaptat, asa ca l-am inapoiat fostului stapan", a povestit, dezamagit, Mihai Albu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.