Cea care i-a intrat recent in colimator cititoarei de stiri sportive a Antenei 1, este frumoasa Ramona Badescu. Motivul? Olteanca a primit o ploaie de complimente din partea iubitului Simonei Patruleasa, Sabin Ivanof, faza la care cea din urma a luat foc.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Simona Patruleasa este extrem de invidioasa pe farmecul colegelor sale, mai ales daca acesta este natural si deloc "imbunatatit" cu ajutorul chirurgiei estetice. Simona Patruleasa a fost una dintre "victimele" emisiunii "Noaptea erorilor", editia cu pricina inregistrandu-se miercuri seara, la Studiourile Castel Film. Oricum, farmecul natural al Ramonei i-a stat ca un ghimpe-n inima pacalitei de la Antena1, motiv pentru care aceasta a fost cat de nepoliticoasa permite o emisiune cu regizor in platou si a preferat sa dialogheze cel mai mult cu Aurelian Temisan.

Care, barbat fiind, nu o putea pune in umbra, credea Patruleasa, in fata telespectatorilor si a ultimului barbat din viata ei, Sabin Ivanof, despre care ea stie precis ca se numara printre admiratorii infocati ai focoasei Ramona Badescu. Aceleasi surse au sesizat si ca numai la indicatiile precise ale regiei de emisie, Patruleasa a catadicsit sa dialogheze, in acelasi stil crispat si vesnic intepat, cu frumoasa olteanca, gazda a productiei tv. Dar cel mai greu moment a fost acela in care in casca a venit indemnul "Pupati-va de final".

Cele doua s-au sarutat totusi in fata camerelor de luat vederi, pentru ca ce nu face Patruleasa ca sa-si imbunatateasca imaginea atat de grav sifonata de desele ei accese de furie la serviciu? Celebra printre colegi pentru faptul ca isi doreste cu disperare sa devina si ea sotia cuiva, a oricui numai sa fie, Simonei Patruleasa i s-a pregatit exact o pacaleala de natura sa-i implineasca, in sfarsit, visul. intr-o seara, a intrat sa prezinte stirile, dar nu i s-a spus ca nu e in direct, iar unul dintre cameramani a fost imbracat in costum de ginere. La un moment dat, el a cerut-o de sotie. Incantata foc de orferta, Patruleasa a spus un "Da" din toata inima.

Simona a isterizat echipa de filmare

Echipa care a lucrat la "Noaptea erorilor" a fost din start neplacut impresionata de fitele Simonei Patruleasa, mai ales dupa ce se invatasera cu stilul firesc, apropiat si deschis al Ramonei Badescu, vedeta internationala si fosta sotie de baron. Desi stiau la ce se pot astepta, oamenii de pe platou au facut ochii mari atunci cand cititoarea de prompter de la Sport a inceput sa intrebe pe ton artagos cine o rujeaza, cine se ocupa de ultimul sau retus la machiaj, cine ii tine telefoanele mobile si geanta, cine se ingrijeste de cheile masinii sale?!

"Truditorii" de pe platou au tot avut de-a face cu vedete, dar asa ceva nu mai patisera nici macar cand in platou au fost Florin Piersic, stefan Iordache si Angela Similea. Asa ca i-au intors spatele pe rand Patrulesei, lasand-o sa-si bata capul singura cu "problemele" sale despre care credea ea ca sunt de maxim interes national.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.