Piesa "Tornero", pe care Mihai Traistariu a prezentat-o, anul trecut, la Eurovision, l-a transformat pe solist in cel mai instarit artist autohton.

Numai ca, pana sa se numeasca un om bogat, el a avut de asteptat mai bine de un an, timp in care reprezentantii posturilor de radio si de televiziune, din 29 de tari, s-au ocupat de formalitatile de plata: "Am de primit in jur de doua milioane de euro. insa, acesti primi bani, in jur de 200.000 de euro, reprezinta de fapt doar drepturile de difuzare pentru soneriile telefoanelor mobile", a declarat el pentru Click!

In topul tarilor care i-au virat deja onorariul se numara Grecia, care i-a achitat 180.000 de euro, fiind urmata, la o distanta considerabila, de Suedia, cu 232 milioane de lei si de Macedonia cu 4.000 de euro. in ce va investi Traistariu? "in primul rand am hotarat sa plec cu iubita mea, Ioana (foto mic), pentru opt zile, in Egipt, caci de mai bine de opt ani nu am avut nici o vacanta. Noi o numim preluna de miere. Cum insa mi-e foarte frica de avion, vom pleca cu masina personala, marca Porsche, pe care am vopsit-o lila. Nu stiu cat voi cheltui, cert este ca nu mi-am facut rezervare la hotel, ma voi hotari acolo unde ma voi caza".

Dar, Mihai mai are si un alt vis care, din pacate, inca nu a prins contur: "Doresc sa-mi construiesc o vila la malul marii, dar nu am gasit un teren pe gustul meu. Caut disperat un spatiu de doar 1.000 de metri patrati, in orasul Constanta. Am gasit ceva intre Mamaia si Navodari, dar este o zona cam retrasa si nu vreau sa-mi cante cucul. Intentionez sa-mi construiesc si un teren de fotbal, dar si o piscina pentru a ma putea relaxa cand ma intorc din obositoarele turnee", a adaugat solistul.

Desi pana in prezent a ajutat cu bani mai multe persoane nevoiase. Mihai s-a hotarat ca din milioanele de euro pe care le va primi sa nu mai faca nici un gest filantropic: "Sunt bani munciti de mine si nu mai vreau sa ii imprastii aiurea".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.