A trecut ceva vreme si nimeni nu a mai auzit nimic de celebrul Fizz, interpretul de muzica hip-hop mioritica si proprietar de agentie de modele, pasionat de hainele de blana pentru care nu se sfieste sa arunce mii de euro.
Bogdan Croitoru, pe numele sau din buletin, este cercetat de politistii de la Directia de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog, ne informeaza agentia de presa UrbanNews. Totul a pornit de la prietenia afaceristului cu un individ arestat pentru implicare in trafic de persoane si trafic de influenta. Catalin Radu a fost retinut in urma cu doua luni inTimisoara, intr-un apartament care se presupune ca este o proprietate a lui Fizz. Croitoru spune insa ca pentru el, Radu nu este decat un fan si nimic mai mult. A avut chiar si un clip muzical in care aparea alaturi de el. „De unde sa stiu eu ca e infractor? Eu am imprumutat o masina de la el (un Porche-n.n.). Eu am afacerile mele, nu am treaba cu astfel de indivizi“, declara Fizz.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.