Chiar daca o multime de domnisoare ofteaza dupa el, de ceva vreme, cunoscutul cintaret de manele Costi Ionita e singur cuc.

Motivul? Inca n-a gasit reteta fericirii si femeia in care sa aiba incredere. In asteptarea marii iubiri, doctorul Costi si-a adunat toti banii cistigati din concerte si si-a construit in Bucuresti "un fel de bloculet" si un studio muzical utilat dupa ultima tehnica. "E foarte greu sa gasesc pe cineva careia sa-i acord incredere. Se pare ca femeile din ziua de azi sint, toate, numai pe interes, iar eu n-am nevoie de asa ceva. Chiar daca par de moda veche, imi doresc sa am alaturi de mine o femeie pe care sa ma pot baza, care sa ma iubeasca, sa-mi inteleaga meseria si sa nu avem secrete unul fata de celalalt. Sigur ca aleasa inimii mele trebuie sa indeplineasca doua conditii: sa fie frumoasa, dar mai ales inteligenta. Cred ca inca n-am gasit reteta perfecta", marturiseste Costi Ionita. Asa ca, daca iubirea se lasa putin asteptata, doctorul cintaret are timp berechet pentru munca. "Pot sa spun ca n-am avut niciodata vacanta. Sint, poate, unul dintre putinii oameni privilegiati, care au reusit sa imbine utilul cu placutul. Cint de cind ma stiu si niciodata n-am fost plictisit sau obosit. Ma simt mereu in forta", spune vedeta.

Si-a facut "un bloculet" in buricul Capitalei

Barbat hotarit, care nu arunca banii pe prostii, Costi a strins leu cu leu si, cu putin timp in urma, a terminat constructia unui "bloculet" chiar in inima Bucurestiului. Locatia va adaposti atit biroul de presa al televiziunii "Party TV", singura care emite exclusiv manele, dar si noul sau studio de muzica. "Eu am muncit, nu ca altii, si toti banii i-am bagat in imobiliare. Am terminat recent constructia unei vile cu 3 etaje, iar aici va fi un alt studiou al meu. Studioul are cam 100 m, compartimentat in trei camere si utilat dupa ultima tehnologie in materie de antifonare si tehnica. Aici voi lucra numai productii internationale", se destainuie doctorul Costi. Totodata, vedeta recunoaste ca site-ul de manele pe care l-a deschis cu putin timp in urma ii aduce un profit de 100-200 de euro pe zi si e foarte mindru de acest lucru. "Ajut muzica intr-un fel. Se cumpara si manele vechi si lautareasca veche, si muzica de petrecere. Avem peste 8000 de melodii si urmeaza sa mai vina si altele. Desi e un site greu de intretinut, avind in vedere ca sint cheltuieli enorme pe luna, sint mindru ca am reusit ceea ce altii n-au putut sa faca", afirma Costi. Ce-i mai ramine ca sa fie pe deplin implinit, e doar iubirea.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.