Surorile Monica si Gabriela de la Cheeky Girls sunt foarte multumite de rezultatul implanturilor cu silicon pe care si le-au facut la o clinica din Cluj, in urma cu aproximativ zece zile.

Ieri dimineata, cele doua au parasit Romania in tromba, grabindu-se sa ajunga la Londra, unde au fost solicitate pentru o sedinta foto, de catre o publicatie britanica.

Dupa ce relatia dintre Gabriela Irimia de la Cheeky Girls si parlamentarul britanic Lembit Opik a ocupat pagini intregi in ziarele de scandal din Anglia, iata ca cele doua gemene au generat un alt subiect de presa: noile implanturi cu silicon la sani, pe care si le-au pus la o clinica particulara din Cluj.

Nici nu au apucat bine sa se externeze si sa-si efectueze tratamentul postoperatoriu, ca ziarele din Marea Britanie le-au si contactat si le-au prezentat oferte care mai de care mai tentante, pentru a da interviuri si a poza in diverse publicatii. "Cateva reviste din Anglia s-au batut pentru a avea primele poze cu fetele, dupa operatia de marire a sanilor. Nici noua nu ne-a venit sa credem", a declarat, pentru Click!, Margareta Irimia, mama gemenelor.

In cele din urma, "licitatia" a fost "castigata" de un ziar de prestigiu, al carui nume mama fetelor nu a dorit, deocamdata, sa il dezvaluie. Pe langa faptul ca reprezentantii publicatiei le-au oferit celor doua un onorariu consistent (in jur de 10.000 de lire), le-au mai si platit biletele de avion, de la Bucuresti la Londra, la business class, care au costat aproape 2.000 de lire sterline. Atat sedinta foto, cat si interviul s-au desfasurat aseara, urmand ca materialul sa fie publicat in editia de duminica a publicatiei.

Daca de noii sani, marimea 3C, gemenele sunt foarte incantate, Gabriela inca sufera de pe urma afectiunii renale. Crezand ca are pietre la rinichi, ea a a trecut in zadar printr-o interventie chirurgicala, in urma careia s-a descoperit, de fapt, ca are o problema de calcifiere.
Pentru a se vindeca, ea va urma un tratament medicamentos si, de asemenea, va efectua, la fiecare trei luni, un control medical.

Timp de sase luni, Monica si Gabriela trebuie sa poarte un sutien creat pentru sustinerea sanilor si, zilnic, sa se maseze cu un unguent special. Cicatricea nu trebuie sub nici o forma expusa la soare, iar cel doua nu au voie sa depuna, cel putin cateva luni, nici un fel de efort fizic


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.