Evenimentul se va desfasura in perioada 8-10 septembrie, Romanita Iovan urmand sa prezinte publicului american noua sa colectie ce cuprinde 25 de creatii.

"Couture Fashion Week" este unul dintre festivalurile de moda de prestigiu din SUA. Anul acesta, creatoarea Romanita Iovan a fost invitata in premiera sa-si prezinte cele mai importante creatii ale sale pe catwalk-ul american. Vor fi 25 de rochii spectaculoase, reunite in-tr-o colectie noua, cu care Romanita spera sa impresioneze criticii de moda de peste Ocean.

Pentru incaltamintea pe care modelele o vor etala pe scena, creatoarea romanca a apelat la serviciile cunoscutul designer Mihai Albu, care a conceput o linie speciala de pantofi si sandale care se asorteaza perfect cu creatiile Romanitei.

Prezentarea va avea loc pe 9 septembrie la celebrul Hotel Saint Regis din Manhattan, unde, an de an, cu acest prilej, se aduna crema lumii mondene din metropola americana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.