Michael Jackson a sosit marti la tribunal deplasandu-se fara ajutor si asigurandu-si fanii ca se simte mai bine, dupa ce aparitia sa din ziua precedenta starnise ingrijorare, transmite Mediafax. Luni, cantaretul sosise cu intarziere, tremurand si deplasandu-se cu nesiguranta unui batran. Oficial, cantaretul sufera de dureri de spate insuportabile de doua saptamani incoace, desi membri ai anturajului sau au afirmat ca durerea este inchipuita. "Sufar, ma doare foarte rau", a murmurat Jackson la sfarsitul audientei de luni. Pentru a-si demonstra solidaritatea cu el, zeci de fani s-au adunat in fata cladirii tribunalului.

Cei ramasi afara, in ploaie, si-au manifestat zgomotos sustinerea la sosirea starului. Dezbaterile au fost reluate cu marturia umoristei Louise Palanker, care s-a imprietenit cu presupusa victima cu aproape un an inainte de spitalizarea sa pentru cancer, in iunie 2000. Palanker a povestit ca a primit un telefon suspect de la mama victimei la sfarsitul lunii februarie sau inceputul lui martie, cand familia se afla la Neverland. "Linia nu este sigura, fiecare cuvant imi este ascultat. Oamenii acestia sunt rai", i-ar fi spus mama presupusei victime martorului audiat marti. "Am avut sentimentul ca erau retinuti acolo fara voia lor", a adaugat Palanker. Thomas Mesereau, principalul avocat al lui Jackson, a determinat-o pe Palanker sa recunoasca faptul ca a calificat-o ea insasi pe mama presupusei victime, chiar in declaratiile date la politie, drept "exagerata", "cam nebuna" si chiar "de-a dreptul maniaco-depresiva".

Michael Jackson este acuzat ca ar fi sechestrat familia presupusei victime la mijlocul lunii februarie 2003, putin dupa difuzarea documentarului lui Martin Bashir. In fata juriului, martorul a descris-o pe mama presupusei victime drept "o femeie fermecatoare si iubitoare". Apararea a facut eforturi pentru a convinge juriul ca femeia este o oportunista si ca isi manipuleaza proprii copii pentru a obtine bani de la Jackson.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.