Vedeta muzicii R&B s-a gandit ca n-ar strica sa vanda tinutele de firma, purtate in diverse ocazii si care valoreaza mii de euro, multe dintre acestea fiind cadouri primite de Cristina de la fostii iubiti Mirco Maschio sau Alex Adamescu.
"Sunt rochii la care eu tin foarte mult, fiecare reprezinta ceva pentru mine, mai ales ca le-am purtat in momente importante din viata mea. De exemplu, celebra rochie galbena de la Armani, care costa peste 3.000 de euro, si pe care am imbracat-o la lansarea ultimului meu album", a declarat cantareata in emisiunea "Bulevard" de la Kanal D.

Pentru a obtine un pret cat mai bun, Cristina va organiza o licitatie este chiar pe site-ul ei. "Multi vor zice probabil ca nu am bani si de aceea am decis sa vand aceste rochii pe net. Nu e adevarat. Afacerile imi merg foarte bine, chiar vreau sa ma mut intr-o casa noua", a mai declarat solista, infirmand totodata speculatiile potrivit carora fostii ei iubiti ar fi sustinut-o din punct de vedere financiar.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.