Prezentatoarea emisiunii "ProMotor", a avut parte, acum cateva zile, de un zbor inedit cu avionul, care a fost pilotat de Bruce Dikinson, solistul legendarei trupe Iron Maiden.

Cei doi au avut rolul de comentatori in cadrul competitiei aviatice Aero GP, desfasurata weekend-ul trecut.

Nici acum, cand este insarcinata in luna a patra, Roxana Ciuhulescu nu renunta la placerile sale extreme. Astfel, prezentatoarea emisiunii "Promotor" a acceptat fara sa ezitare, la sfarsitul saptamanii trecute, sa faca o cursa cu avionul de la Bucuresti la Tuzla, in cadrul competitiei aviatice Aero GP. Zborul nu a fost nici pe departe unul oarecare, avand in vedere ca pilotul avionului a fost nimeni altul decat solistul celebrei trupe Iron Maiden, Bruce Dikinson, fan infocat al zborurilor cu motor.

Prezentatoarea tv si cantaretul s-au inteles de minune in timpul cursei. Pe parcursul competitiei de deasupra plajei din Mamaia, Roxana, proaspata posesoare a brevetului de pilot de elicopter, a comentat prestatia concurentilor, alaturi de Bruce Dickinson. Desi este primul VIP din Romania ce detine brevetul de pilot, vedeta PRO TV s-a multumit doar cu statutul de insotitor, ea simtindu-se in siguranta langa celebrul cantaret.

In ultima zi a competitiei, Roxana si Bruce au fost invitati la Tuzla, unde au asistat la antrenamentele pilotilor, care i-au tinut pe cei doi cu sufletul la gura. Cu energia si nonconformismul de care a dat dovada, vedeta PRO TV a reusit sa-i uimeasca pe organizatorii concursului, astfel ca acestia nu au lasat-o sa se intoarca la Bucuresti pana cand nu au facut o serie de poze impreuna cu ea. La randul lui, solistul de la Iron Maiden s-a aratat extrem de incantat sa-i acorde un interviu in exclusivitate femeii cu cele mai lungi picioare din Romania, pentru revista si emisiunea ProMotor.

Afla sexul copilului peste o saptamana

Roxana va merge la o consultatie medicala pe data de 4 septembrie, pentru a afla sexul copilului sau. in timp ce vedeta a declarat ca si-ar dori sa aiba o fetita, care sa ii mosteneasca lungimea picioarelor, sotul ei, Mihai Ivanescu, spune ca ar vrea, mai degraba, un baietel.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.