Dupa doua sarcini extrauterine, vedeta nu credea ca va mai ramane insarcinata vreodata.

Desi este o persoana foarte discreta in ceea ce priveste viata ei personala, Andreea Marin a marturisit ca ar fi fost dispusa sa apeleze la fertilizarea in vitro, daca n-ar fi avut norocul sa ramana pana la urma gravida pe cale naturala.

Cele doua sarcini extrauterine ii spulberasera vedetei TVR speranta de a mai deveni mama. "Eram dispusa, si nu vad nici o rusine in acest lucru, sa apelez la fertilizare in vitro. Ma interesasem ce inseamna asta. imi dadea sperante aceasta metoda a modernitatii. imi spusesem ca, peste cateva luni, cand o sa intru in vacanta, asta o sa si fac. Ca prin minune, s-a intamplat sa raman insarcinata tocmai pentru ca imi luasem gandul. Aceasta a fost o mare surpriza", se confeseaza vedeta, care apare pentru prima data insarcinata intr-un pictorial, in revista "Ce se intampla, doctore?".

Daca pana acum, bebelusul Andreei Marin si al lui stefan Banica Jr. s-a plimbat deja in burtica mamei prin Statele Unite, Mexic si Franta, "Zana Surprizelor" a promis ca in ultimele luni de sarcina nu va mai zbura cu avionul, dar si-a propus sa fie foarte activa. Micuta Violeta este deja plina de energie si da din picioare de zor in burtica mamei: "E, probabil, una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea de femeie. Cu cat ma apropii de luna decembrie, cand e preconizata venirea pe lume a Violetei, emotia creste", a mai spus viitoarea mamica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.