Desi anunta de vreun an si ceva ca "va reveni in forta pe piata muzicala" cu un nou album (la care lucreaza de peste doi ani), Andreea Antonescu tot n-a reusit sa rupa gura targului, deoarece si-a amanat din nou lansarea cu doua luni. Si asta pentru ca a racit taman cand mai avea de inregistrat ultimele trei piese de pe album, efort pentru care se pregatise intens, printr-o "pauza vocala" de cinci zile (timp in care a amutit total). Inainte de a intra intr-o noua pauza vocala, necesara finalizarii inregistrarilor, interpreta a apucat sa ne declare ca in tot acest indelungat interval de timp a lucrat serios la imaginea sa, cel mai evident rezultat fiind operatia de refacere a buzelor. Interventia chirurgicala pe care a facut-o fosta componenta a duoului Andre a fost realizata la o cunoscuta clinica estetica din Capitala si a costat-o 20 de milioane de lei.

O suma derizorie se pare pentru Andreea, care recent si-a mai cumparat un automobil (VW Passat), dupa ce in urma cu cateva luni si-a avariat serios BMW-ul intr-un accident petrecut la Oradea.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.