Fiul cel mare al cunoscutului om de afaceri Silviu Prigoana a fost trimis in tara de politia de frontiera de pe aeroportul din Chicago
Miercuri dimineata, Silviu Prigoana si baietii sai, Honorius si Silvius, au plecat spre America, unde cei doi fii ai omului de afaceri isi fac studiile. Numai ca, odata ajunsi pe aeroportul din Chicago, membrii familiei Prigoana au fost luati la bani marunti de politistii de frontiera americani. Surse din interiorul aeroportului "Henri Coanda" ne-au declarat ca suspiciunile acestora l-au vizat pe Honorius, baiatul cel mare al lui Silviu Prigoana, care ar fi avut probleme cu viza. Mai exact, desi este student la Chicago, viza pe care acesta o avea pe pasaport era de ziarist. Se pare ca statutul pe care Silviu Prigoana il are in tara, el fiind unul dintre cei mai bogati romani, nu i-a impresionat pe americani. Neconcordanta dintre viza de ziarist de pe pasaportul lui Honorius si scopul real al calatoriei, acela de a-si continua studiile la facultate, i-a facut pe americani sa-si puna unele semne de intrebare. Nici faptul ca Honorius a tot facut "naveta" Chicago-Bucuresti nu l-a ajutat prea mult.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.