Noul presedinte al televiziunii nationale, Alexandru Sassu, si-a manifestat intentia de a scoate definitiv din grila Surprizele, considerand ca audienta nu justifica total cheltuielile, care se ridica la 40.000 de euro pe emisiune
Surprize Surprize. Iar acestea urmeaza a avea loc tot la TVR 1. Nu este vorba despre emisiunea Andreei Marin, care s-ar relua din toamna, dat fiind faptul ca vedeta este in concediu, ci de eliminarea sa totala. Mai precis, noul presedinte, Alexandru Sassu, pus pe fapte mari, a anuntat ca intentioneaza sa o scoata din grila de programe, dat fiind faptul ca audienta din ultimul timp nu a justificat sub nici o forma cheltuielile care s-au facut. Mai precis, exceptand salariul de zeci de mii de euro al prezentatoarei, fiecare editie a saracit bugetul TVR cu nu mai putin de 40.000 de euro. Asta in conditiile in care, in era dinaintea lui Sassu, multi angajati nu si-au luat salariile. Desi este insarcinata, urmand sa nasca in luna decembrie, Andreea declara ca-si va relua emisiunea din toamna, urmand sa faca o doar o pauza postnatala. Se pare insa ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, iar Zana va avea un concediu prelungit. Cu siguranta insa ca Lazarov ii va face cadou un alt format, de succes, care va avea loc la orice post de televiziune.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.